Направете вашиот сообраќај да работи за вас!

Програма за придружба на видео-разговор Flirtymania за веб-администратори и редовни корисници. Сите потребни алатки. Нема посредници.

Flirtymania Plus е популарен еротски видео разговор

Ние ангажираме активни радиодифузери кои сакаат да заработат пари. Доведете ни го вашиот сообраќај и ние ќе го претвориме со употреба на пошта, попусти и висококвалитетна содржина.

Користете секаков вид сообраќај. Flirtymania Plus работи стабилно во прелистувачите, на мобилните уреди и работната површина

7 години

на пазарот

3000

корисници секојдневно

10 долари

просечен приход од 1 олово

200 $ +

месечно од 1 ангажиран вебмастерот или радиодифузер

Начини на монетизација и платени функции

Тестираме нова механика и го подобруваме квалитетот на услугата за да го зголемиме бројот на корисници што плаќаат и вашите приходи.

Интерактивна

Девојките имаат тематски текови и изведуваат активности за кои гледачите плаќаат.

Текови и разговори

Гледачот плаќа однапред платен тек и разговор во приватна просторија однапред, а фиксната сума се отпишува секоја минута

Платена содржина

Девојките можат да ги споделат своите лични фотографии и видеа. Гледачите плаќаат за одредена сума за секој платен преглед

Како да заработите пари овде

Интересирајте се од секое плаќање на ангажирани корисници или од приходите на поканети радиодифузери и партнери.

Програмата за здружение работи според системот на линкови за упатување. За да ја добиете вашата врска, копирајте ја во вашата табла.

30%

од уплати за упатување без временски ограничувања

10%

од приходот на радиодифузер или вебмастерот

Каматата се пресметува во монети, внатрешната валута на нашиот видео разговор, по девизен курс 1 $ = 6000 монети.

Лесно се повлекува

Користете ги услугите VISA, Mastercard, Bitcoin, SEPA, Bitsafe или добијте фактура за да повлечете пари.

Исплати без наплата. Добивате 100% приход и Флертиманија Плус ги презема сите ризици.

Широк функционален

Ние се обидуваме да ги прошириме и подобриме функциите во нашиот разговор, така што и редовниот корисник и напредната вебмастерот беа удобни со работењето во него.

Поддржува 17 јазици

Flirtymania Plus нуди широк избор на окрузи за промоција. Апликацијата поддржува популарни јазици во светот, вклучувајќи ги германскиот, францускиот и шпанскиот јазик. Исто така, достапни се егзотични јазици како арапски, чешки или хебрејски.

Вграден авто-транслатор

Автоматскиот превод ја исклучува потребата од користење ресурси од трети страни и овозможува комбинирање на сообраќајот од различни земји.

Работи на кој било уред

Овој видео разговор работи во кој било прелистувач и е оптимизиран за сите уреди: компјутер, лаптопи, паметни телефони и таблети.

ИД за следење на Google Analytics

Може да се изгради во сопствена лична карта за следење на Google Analytics за да добиете информации за конверзии и купувања за упатувања.

Направете онлајн видео разговор

Можете да креирате сопствен видео разговор и да го вградите на веб-страницата без именување на марката. Оценете го со 12+, 14+, 16+ или 18+.

Дополнителното рекламирање ќе го зголеми приливот на корисници и наградата за упатување.

Прегледи за залак и статии во врска со Flirtymania Plus

Размислуваме да објавувате на сите места со соодветни теми и популарни заедници во социјални мрежи. Ова може да биде преглед на апликација, напис или, на пример, учество во горниот тематски стан.

Контактирајте нè и со задоволство ќе ја разгледаме вашата понуда:

support@flirtymania.plus

Со професионална веб-страница и дизајн на банер можете да го зголемите вашиот CTR и да заработите многу повеќе! Само преземете промо-пакет со сè што ви треба за работа со афилативна програма.

{{alt_webcam_affiliate_banner_icon}}

Транспаренти

{{alt_webcam_affiliate_screenshots_icon}}

Снимките на екранот

{{alt_webcam_affiliate_logo_icon}}

Логоа

{{alt_webcam_affiliate_video_icon}}

Видеа

{{alt_webcam_affiliate_sticker_icon}}

Налепници

Најчесто поставувани прашања

Кој може да се приклучи на придружната програма?

Секој! За тоа не ви треба покана или посебна сметка. Само добијте ги личните линкови и кодови во соодветниот дел.

Колку пари можам да заработам?

Тоа зависи само од вас! Користете ги сите методи на промоција - преку веб-страници, реклами, форуми и социјални мрежи за зајакнување на вашите резултати.

Колку време трае повлекувањето?

Обично, барањето се обработува околу 1-2 дена. Ако е повеќе од 5 дена, контактирајте го нашиот тим за техничка поддршка.

Програма за придружни програми Флитријанија детални ЧПП