Заработете пари создавајќи уникатна содржина за платформи за стриминг

Напишете написи и добијте пари за секое прегледување.

Флертиманија Плус - е платформа за стриминг каде што корисниците споделуваат одлични написи, слики и видеа, лансираат потоци, се среќаваат со пријатели и разговараат. Ние бараме талентирани автори подготвени да создадат свои уникатни содржини.

Плаќаме за секој преглед на вашата публикација и дозволуваме објави за кои плаќаат корисниците. Може да добиете до 0,04 УСД за преглед

incest erotic stories

Користете го целиот потенцијал на платформата за да заработите пари

Сите патишта за монетизација се отворени за вас: објавувајте бесплатни статии и заработувајте преку прегледи или направете ја вашата содржина платена за корисниците. Можете исто така да добиете пасивен приход преку нашата придружна програма.

taboo erotic stories

Плаќање за гледање објави

Flirtymania Plus плаќа за секои 50 прегледи на содржината бесплатно за корисниците.

Награда за поканување на текстописци

Поканете други автори на нашата платформа и добијте 10% награда од нивниот приход.

Монетизација на текст преку претплати

Создадете ексклузивна содржина и направете ја достапна преку претплата. Поставете ја цената на месечната претплата.

Монетизација преку сообраќај на пребарувач

Придружете се на придружната програма, поканете ги корисниците на Флертиманија Плус и добијте 30% од нивните купувања на платформата.

iphone-blank-grey-img2

Разновидна содржина е добредојдена

Сега активно промовираме објави за хумор, спорт, компјутерски игри, еспорт, коспеј и аниме, девојки, готвење, слики и стрипови.

Висококвалитетни објави ви помагаат да заработите повеќе

Ангажирачка слика или видео и привлечен, детален опис привлекуваат повеќе прегледи и ги зголемуваат приходите на авторот.

iphone-blank-grey-img
iphone-blank-grey-img1
iphone-blank-grey-img3

Лесно се вадат пари

Минималната сума за повлекување е 10 американски долари. Повлечете пари на сметки на Visa или Mastercard, Paypal, Payoneer, Yandex, QIWI, Sepa или Bitsafe или креирајте фактура (сметка за плаќање).

Мислите дека е премногу добра работа?
Проверете не сега и добијте пари денес!