Postoni përmbajtjen e fotografive dhe videos dhe fitoni përmes shikimeve

Flirtymania është një platformë ku përdoruesit ndajnë foto dhe video, takohen dhe bisedojnë në internet. Ndani përmbajtjen tuaj dhe tërhiqni fitimet tuaja nga shikimet në kartën tuaj ose në portofolin elektronik.

Ne paguajmë për çdo pamje postimi dhe lejojmë postimin me pagesë (shikuesit paguajnë për postime të tilla). Ju mund të merrni nga 0,04 dollarë për secilën pamje.

enjoy erotic models on flirtymania plushot broadcasters of flirtymania plus

Postoni çdo përmbajtje falas!

Pulti juaj është një burim i të ardhurave pasive. Postoni foto dhe video, shtoni përshkrime të lezetshme dhe mbledhni pamje.

girl in white bra on flirtymania plusteasing girl in black dress

Fotografitë dhe videot

Viewdo pamje fotografike ose video paguhet nga një shikues; secila 50 shikime - nga shërbimi i Flirtymania

Përfshirja e përdoruesve

Ndani një lidhje me Ulive.Chat në rrjetat sociale, postojeni atë në faqen tuaj të internetit ose dërgojuni miqve tuaj për të marrë interes nga blerjet e atyre që keni përfshirë.

Sa më të larmishëm postimet tuaja, aq më të mëdha janë të ardhurat tuaja

Tani ne promovojmë në mënyrë aktive postime për humor, cosplay dhe anime, vajza, sporte, gatim, komike dhe vizatime.

creator-img7

Ku të shikoni për postime

Postoni momente nga jeta juaj ose zgjidhni një shërbim me përmbajtje të tjera (Instagram, Facebook, Pinterest, Flickr, YouTube, VK, Yandex) dhe shkarkoni atë në platformën tonë!

install flirtymania plus on IOS
creator-img4
creator-img8

Lehtë për të tërhequr para

Shuma minimale e tërheqjes është 10 dollarë. Përdorni shërbimet VISA, Mastercard, Paypal, Payoneer, Yandex, QIWI, SEPA, Bitsafe ose merrni një faturë për të tërhequr para.

Nuk besoni se është kaq e lehtë?
Kontrolloni atë dhe fitoni sot!