Histori erotike - tregimet më të mira më të mira erotike në Flirtymania.plus

Kameriere e nxehtëKameriere seksi

Tregimet më të mira erotike

A mendoni se tregimi erotik është një art i humbur? Flirtymania.plus do t'ju bindë të kundërtën. Kur lexoni një histori të shkruar mirë, lëkura juaj fillon të ndjehet dhe ju merrni këtë ndjenjë të mrekullueshme të ngrohtë në stomakun tuaj që ngadalë fillon të punojë poshtë. Nuk ju ka ndodhur kurrë? Epo, është koha që e bëri.

Fantazi e historisë erotikeLexoni histori erotike në internet

Histori erotike masazhesh

Seksi që sjell mendje shpesh fillon me një masazh të mirë erotik. Kjo do ta sjellë këdo në humor për diçka më shumë. Çdo masazh i shkëlqyeshëm fillon me goditje të butë në zona të ndjeshme ... thjesht imagjinoni atë ... dhe shikoni historitë tona të masazhit erotik për t'i dhënë imagjinatës tuaj një shtytje shtesë.

Histori të posedimit erotik

Gjithnjë e më shumë njerëz po interesohen për posedim, nënshtrim erotik dhe BDSM. Leximi i një historie të hartuar me mjeshtëri rreth posedimit erotik është porta hyrëse për një përvojë fantastike plot orgazma shkatërruese.

Tregime erotike për adoleshencë

Ju nuk duhet të jeni adoleshent për të shijuar histori erotike të adoleshentëve. Pafajësia e ëmbël frymëzon shumë të rritur. Një histori erotike adoleshente mund të ndezë imagjinatën tuaj, duke zëvendësuar praktikisht përvojën aktuale me një vajzë apo djalë adoleshent.

Histori tabu erotike

Me kalimin e kohës, duhet gjithnjë e më shumë për të hapur oreksin tonë seksual. Ajo që na ndezi kur ishim më të rinj - dhe kjo shpesh përfshin standardin standard të heteros - nuk e bën më. Ky ndryshim është krejtësisht normal.
Disa njerëz ndihen të turpëruar që zhvillojnë një interes për tabutë erotike, por nuk ka nevojë të ekzistojë. Flirtymania.plus ka histori për të gjitha shijet dhe preferencat, nga ato tradicionale te ato tejet jokonvencionale.

Lista e tregimeve erotikeNëna e nxehtë histori erotike

Tregime Erotike të Pabesisë

Shumë njerëz eksitohen kur imagjinojnë të tradhtojnë partnerin ose bashkëshorten e tyre. Nëse kjo ju entuziazmon, ne kemi një koleksion të pasur me histori pabesie erotike që presin!

Tregime Erotike Gay dhe Lezbike

Kontribuesit tanë të historive erotike homoseksuale dhe lezbike e kuptojnë konceptin e rrjedhshmërisë seksuale në mënyrë të përsosur. Të zgjohesh nga homoseksualiteti nuk do të thotë që je homoseksual ose lezbike.

Tregime Erotike të Inçestit

E njëjta gjë vlen edhe për historitë erotike të inçestit. Soshtë kaq ngjallëse të imagjinosh një person më të moshuar dhe më me përvojë duke shkolluar një të ri në artin e kënaqshëm të të bërit dashuri.

Tregime Erotike të Hipnozës

Kur dikush hipnotizohet, ata nuk janë përgjegjës për asgjë që i ndodh. Ata janë të lirë ta shijojnë atë pa rezerva. Kjo është pikërisht ajo që bëjnë personazhet në historitë tona të hipnozës erotike.

Shkruani historinë tuaj erotike

Ndoshta nuk jeni të kënaqur me leximin ose dëgjimin e regjistrimeve erotike; keni talent shkrimi dhe doni ta provoni? Ne në flirtymania.plus do t'ju japim mundësinë të bëheni një tregimtar erotik i kryer. Ata thonë nëse e doni punën tuaj, kurrë nuk do të duhet të punoni një ditë tjetër në jetën tuaj. Regjistrohuni dhe hapni një llogari në aplikacionin tonë sot!

Histori erotike për luftëtarëtZbatimi i tregimeve erotike

Paguaj për lexues

Do të paguheni për secilin lexues që hyn dhe kënaqet duke lexuar historinë tuaj të mahnitshme.

Histori erotike në audio

Për t'u siguruar që historitë tuaja kanë edhe më shumë ndikim, ne mund t'i vendosim ato në audio.

Vendosja e përmbajtjes premium

Nëse jeni duke ofruar përmbajtje absolutisht premium, ne do ta vendosim atë (dhe do të paguajmë për të) si të tillë.

Vizitoni Flirtymania.Plus dhe shndërroni ëndrrat tuaja në realitet