Скалирајте ја масажата и придружете го деловното работење со веб камера и платени содржини

Медиуми во живо поток и дневна рутина на придружните работници. Постави возрасни слики и видеа и да се платат за секој поглед.

Продавајте возрасни слики и видеа и правете пари со жив стриминг

Проследувајте ја вашата рутина, работа или специјални настани за да создадете публика. Платете се за секоја минута од вашиот поток во живо откако ќе достигне 50 истовремени корисници.

Пробајте различни алатки за монетизација за да го зголемите приходот и да го извлечете максимумот од Flirtymania Plus.

escort-img1escort-img5

Платени претплати

Претворете ги своите гледачи во обожаватели и добијте 100% од претплатата.

Заработете со интерактивни изведби во живо

Секој живо во живо може да биде приказна што ја раскажуваат неговите гледачи. Изберете тема од вашата содржина во живо и плаќајте се за секоја акција изведена на камерата. Активностите се специфични за теми.

Добијте пари за акти

Објавете слики и видеа и плаќајте се за секој поглед. Обезбедете ја вашата содржина бесплатно за да го зголемите гледаноста или да ја направите плати-за-поглед.

Добијте повеќе клиенти од разговорот

Објавете слики и видеа и плаќајте се за секој поглед. Обезбедете ја вашата содржина бесплатно за да го зголемите гледаноста или да ја направите плати-за-поглед.

Вашите радиодифузери ќе заработат многу во еротскиот видео разговор

Flirtymania Plus е секс видео разговор каде што голите девојки со кампови можат да разговараат преку Интернет за пари. За да ја зголемиме вашата заработка, привлекуваме корисници кои можат да платат и ги охрабруваат да вршат набавки во апликација.

escort-img2escort-img6
250.000

Месечни активни корисници

+ 10%

Раст на публиката месечно

1600 $

Просечен месечен приход од содржини

7

Години во бизнисот

Останете безбедни и безбедни со Flirtymania Plus

escort-img7

Остани анонимни

Ние никогаш не ги собираме или споделуваме вашите лични податоци со трети страни. Треба само да докажете дека веќе 18 години почнуваат да заработувате со Flirtymania Plus.

Црна листа на земја

Блокирајте одредени земји и региони за да спречите несакано внимание и да го намалите ризикот да бидете компромитирани.

escort-img3
escort-img4
escort-img8

Излезни лесно

Повлечете пари користејќи ја вашата кредитна картичка, е-паричник или жичен трансфер.

Користете услуги VISA, Mastercard, Paypal, Payoneer, Yandex, QIWI, SEPA, Bitsafe или добијте фактура за да подигнете пари.

Проширете го вашиот бизнис на меѓународно ниво

Flirtymania се користи во 251 земја и поддржува 12 јазици (доаѓаат повеќе јазици).

Поддржани јазици:

Англиски, германски, француски, шпански, чешки, руски, турски, јапонски, хебрејски, арапски, италијански и холандски.

Автоматски превод

Целата пишана содржина, вклучувајќи описи и пораки, автоматски се преведува на јазикот на корисникот. Радиодифузерите можат лесно да комуницираат со корисниците, без да познаваат странски јазици.

escort-img9

Растете ја вашата придружба или масирајте бизнис побрзо! Почни сега!

1.

Пријавете се како радиодифузер (тоа е брзо и лесно) и започнете со стриминг за да ја изградите вашата публика

2.

Испратете бесплатни еротски слики и видеа за да заработите пасивен приход. Обидете се да создадете квалитетна содржина

3.

Добијте пари за голи и преноси во живо, хостирани од радиодифузерите. Ангажирајте ја вашата публика да заработи повеќе