Shkallëzoni masazhin tuaj dhe shoqëroni biznesin me webcaming dhe përmbajtje të paguar

Sesionet masive të lumenjve të rrymës dhe rutina e përditshme e punëtorëve të përcjelljes. Postoni pics dhe vids për të rritur dhe paguani për çdo pikëpamje.

Shitni pics rritur dhe vids amd të fituar para me streaming live

Transmetoni rutinën tuaj, punën ose ngjarjet speciale për të krijuar audiencë. Paguajeni për çdo minutë të transmetimit tuaj live pasi të arrijë 50 përdorues të njëkohshëm.

Provoni mjete të ndryshme monetizimi për të rritur të ardhurat dhe për të përfituar më shumë nga Flirtymania Plus.

escort-girlescort-img5

Abonimet e paguara

Shndërroni shikuesit tuaj në adhurues dhe merrni 100% të tarifës së pajtimit.

Fitoni me shfaqje interaktive live

Çdo transmetim i drejtpërdrejtë mund të jetë një histori e treguar nga shikuesit e saj. Zgjidhni një temë të përmbajtjes suaj të drejtpërdrejtë dhe paguani për çdo veprim të kryer në cam. Veprimet janë specifike për temën.

Merrni para për nudat

Postoni foto dhe video dhe paguani për çdo shikim. Jepni përmbajtjen tuaj falas për të rritur shikueshmërinë ose për të bërë pagesa për shikim.

Merrni më shumë klientë nga biseda

Postoni foto dhe video dhe paguani për çdo shikim. Jepni përmbajtjen tuaj falas për të rritur shikueshmërinë ose për të bërë pagesa për shikim.

Transmetuesit tuaj do të fitojnë shumë në chat-video erotike

Flirtymania Plus është një video chat seksi, ku vajzat me kamera lakuriq mund të bisedojnë në internet për para. Për të rritur të ardhurat tuaja, ne tërheqim përdorues që janë në gjendje të paguajnë dhe i inkurajojmë ata të bëjnë blerje brenda aplikacionit.

escort-img2escort-img6
250,000

Përdoruesit aktivë mujorë

+ 10%

Rritja e audiencës në muaj

1600 $

Të ardhurat mesatare mujore nga shikimet e përmbajtjes

7

Vitet në biznes

Qëndro i sigurt dhe i sigurt me Flirtymania Plus

escort-img7

Mbeten anonim

Asnjëherë nuk mbledhim apo ndajmë të dhënat tuaja private me palët e treta. Ju vetëm duhet të provoni se jeni tashmë 18 vjeç për të filluar të fitoni me Flirtymania Plus.

Lista e zezë e vendit

Blloko vendet dhe rajonet e veçanta për të parandaluar vëmendjen e padëshiruar dhe për të zvogëluar rrezikun e komprometimit.

escort-img3
escort-img4
escort-img8

Humbasni me lehtësi

Tërhiqni para duke përdorur kartën tuaj të kreditit, portofolin elektronik ose një transferim telash.

Përdorni shërbimet VISA, Mastercard, Paypal, Payoneer, Yandex, QIWI, SEPA, Bitsafe ose merrni një faturë për të tërhequr para.

Zgjero biznesin tuaj ndërkombëtarisht

Flirtymania përdoret në 251 vende dhe mbështet 12 gjuhë (më shumë gjuhë po vijnë).

Gjuhët e mbështetura:

Anglisht, gjermanisht, frëngjisht, spanjisht, çekisht, rusisht, turqisht, japonisht, hebraisht, arabisht, italisht dhe holandisht.

Përkthimi automatik

E gjithë përmbajtja e shkruar, përfshirë përshkrimet dhe mesazhet, përkthehet automatikisht në gjuhën e përdoruesit. Transmetuesit mund të komunikojnë lehtësisht me përdoruesit pa ditur ndonjë gjuhë të huaj.

escort-img9

Grow your escort ose biznesin masazh më shpejt! Fillo tani!

1.

Regjistrohu si një transmetues (është i shpejtë dhe i lehtë) dhe fillo transmetimin për të ndërtuar audiencën tënde

2.

Dërgo fotot dhe videot erotike falas për të fituar të ardhura pasive. Mundohuni të krijoni përmbajtje me cilësi të lartë

3.

Merrni para për nudet dhe transmetimet live të pritura nga transmetuesit. Angazhoni audiencën tuaj për të fituar më shumë