Домаќин еротски ревии на Флертиманија Плус и заработувајте од 500 долари неделно

Флексибилен распоред. Искуството не е потребно.

Flirtymania Plus е независен проект за веб камера. Радиодифузерите тука примаат исплати директно, без агенции и посредници.

Тек во секое време сакате низ целиот свет. Нашиот видео разговор поддржува 12 јазици. Емитувајте од вашиот смартфон за Android или iOS, таблет или компјутер.

$300–$1000

Успешните радиодифузери заработуваат неделно

Заработете пари на Интернет

Држете вообичаени потоци или извршете емисии со теми. Колку повеќе поголем интерес за гледачот, толку повеќе добивате. Забележете дека не мора да се соблекувате пред камерата!

Разговор во разговор

Getе добиете монети за секоја порака за корисникот.

Приватни видео повици

Приватното разговор ви обезбедува најголем приход во минута.

Подароци од гледачите

Гледачите можат да ви се заблагодарат за потокот испраќајќи ви монети со 1 клик.

Задачи од гледачите

Изберете ја задачата што сте подготвени да ја направите и гледачите ќе плаќаат за нив да го видат шоуто.

Ексклузивни термини за талентирани творци

Willе удвоиме сè што заработувате на Flirtymania Plus и ќе ви обезбедиме поддршка од нашите развивачи - во случај да имате повеќе од 5000 претплатници на Twitch, YouTube, Facebook или друга услуга.

Само испратете ни ја врската до вашата страница и лична карта на Flirtymania Plus: hello@flirtymania.plus

Приход во минута

Willе бидете платени за секој посетител, дури и во бесплатен поток.

Мулти стриминг

Комбинирајте го стримингот Flirtymania Plus со други услуги.

Соберете донации без посредници

Ние дозволуваме да објавувате врски до услуги за донации и е-паричници за да добиваат донации право од корисниците.

Нема забрани за содржина

Ние не забрануваме игри и топла содржина во струи. Едноставно создаваме земја и старосна граница за одредени работни места.

Заработете пари дури и подалеку од вашата камера

Фотографии и видеа

Корисниците плаќаат за гледање на вашите фотографии или видеа, а Flirtymania Plus плаќа за секои 50 прегледи.

Вклучување на корисници

Објавувајте партнерска врска во социјални мрежи или испратете ја до вашите пријатели и претплатници за да добиете интерес од вклучените корисници.

Држете тематски текови за да ги зголемите вашите приходи

На Flirtymania Plus можете да водите тематски преноси со вградена функционална функција. Изберете тема и активности за вашето шоу и заработете пари за нивно изведување.

Разговарајте удобно

Корисниците плаќаат за гледање на вашите фотографии или видеа, а Flirtymania Plus плаќа за секои 50 прегледи.

Купувачки преведувач

Поракајте странски момци на вашиот мајчин јазик и купениот autotranslator ќе го направат остатокот.

Комбинирање на услуги за веб-камера

Работете и заработувајте на неколку страници и уреди во исто време. Сосема е безбедно.

Лесно се повлекуваат пари

Разменете ги секои 6000 монети за 1 УСД. Минималната сума за повлекување е 30 американски долари.

Користете ги услугите VISA, Mastercard, Bitcoin, SEPA, Bitsafe или добијте фактура за да повлечете пари.

Плаќања без плаќање Добијте 100% од приходот и Flirtymania Plus ќе ги преземе ризиците за поврат.

Бесплатни и анонимни

Останете инкогнито. Изберете го анонимното ниво со кое сте пријатно. Користете ги функциите за блокирање и црната листа за одредени земји. Не заборавајте да изберете сигурен прекар кој ќе го чува вашиот идентитет во тајност надвор од разговорот.

Мислите дека е премногу лесно да се биде вистина? Проверете нè и започнете да заработувате денес!

Останаа какви било прашања?

Како се регистрирам како радиодифузер?

Не ви треба посебна сметка за да заработите пари во нашиот разговор. Само започнете со стриминг, добијте гледачи и монети.

Дали е потребно да се биде професионален радиодифузер?

Ако сте самоуверена и дружеубива девојка, нема да имате проблем да заработите овде. Искуството не е проблем кај нас.

Дали треба да се соблечам?

Не, едноставно разговарајте со вашите гледачи и извршете го шоуто без еротска содржина. Тоа е она што го прават многу наши радиодифузери! Но, ум - не заборавајте долго време да разговарате со гледачите и не исчезнувајте од погледот.

Сите вообичаени прашања