Заработете како веб камера

моделирање агенција со Flirtymania Плус

Создадете профил на агенција за да ги пратите приходите и перформансите на радиодифузерите.

Уживајте во полноправна платформа за веб-камера

Ние сме услуга за самоодржливо пренесување во живо. Агенциите и радиодифузерите се плаќаат без да се вклучат медијатори.

Апликацијата Flirtymania Plus е крос-платформа. Работи на компјутери, таблети и паметни телефони; на интернет, Android и iOS.

250.000

Месечни активни корисници

500 долари

Просечен приход по радиодифузер, неделно

+ 10%

Раст на публиката месечно

10 долари

Минимален износ на повлекување

Развијте го вашиот бизнис, а не софтвер

Ние привлекуваме корисници кои можат да платат и ги охрабруваат да прават набавки во апликација. Нашите техники за монетизација постојано се ажурираат за да ја направат платформата попрофитабилна за радиодифузерите. Ние им дозволуваме на корисниците да одлучат за која содржина треба да платат. Како резултат, имаме здрав здрав екосистем „по барање“, придружуван од цврста софтверска платформа.

content-agency-img2content-agency-img4

Платени претплати

Претворете ги своите гледачи во обожаватели и добијте 100% од претплатата.

Монетизација на исплата на гледање

Вие сте во можност да остварите пасивен приход со содржина објавена од вашите радиодифузери. Сите клипови и фотографии ви носат пари секој пат кога ќе се гледаат.

Интерактивни концерти во живо

Секој пренос во живо има скрипта и голем број сродни активности што треба да ги извршува радиодифузер.

Донации и подароци

Гледачите имаат тенденција да им се заблагодарат на радиодифузерите за нивната содржина испраќајќи им парични стимулации.

Безбедност на ниво на претпријатија

download flirtymania plus on iphone

Остани анонимни

Чувајте ги вашите податоци приватни со нашите безбедносни поставки. Личните информации на радиодифузерот нема да бидат загрозени.

Земја блок

Црна листа одредени корисници или земји за да се спречи несаканото внимание.

content-agency-img2
content-agency-img3
content-agency-img6

Брз cashout

Повлечете ја заработката преку жичен трансфер или со испраќање на парите на кредитна картичка или е-паричник.

Користете услуги VISA, Mastercard, Paypal, Payoneer, Yandex, QIWI, SEPA, Bitsafe или добијте фактура за да подигнете пари.

Монетизирај меѓународен сообраќај

Flirtymania се користи во 251 земја и поддржува 12 јазици (доаѓаат повеќе јазици).

Поддржани јазици:

Англиски, германски, француски, шпански, чешки, руски, турски, јапонски, хебрејски, арапски, италијански и холандски.

Автоматски превод

Целата пишана содржина, вклучувајќи описи и пораки, автоматски се преведува на јазикот на корисникот. Радиодифузерите можат лесно да комуницираат со корисниците, без да познаваат странски јазици.

content-agency-img7

Направете сметка и почнете да правите пари

1.

Пријавете се како агенција (потребни се две минути)

2.

Додадете радиодифузери користејќи ја вашата врска и започнете со стриминг

3.

Изградба на публика за да расте вашиот веб камера бизнис