Fito si një Webcam

agjenci modelimi me Flirtymania Plus

Krijoni një profil të agjencisë për të mbajtur nën kontroll të ardhurat dhe performancën e transmetuesve.

Gëzoni platformën e plotë webcam

Ne jemi një shërbim i vetë-ruajtjes së transmetimit të drejtpërdrejtë. Agjensitë dhe transmetuesit paguhen pa përfshirë ndonjë ndërmjetës.

App Flirtymania Plus është ndër-platformë. Punon në PC, tableta dhe smartphones; në ueb, Android dhe iOS.

250,000

Përdoruesit aktivë mujorë

$ 500

Të ardhurat mesatare për transmetues, në javë

+ 10%

Rritja e audiencës në muaj

$ 10

Shuma minimale e tërheqjes

Zhvilloni biznesin tuaj, jo softuerin

Ne tërheqim përdorues që janë në gjendje të paguajnë dhe i inkurajojmë ata të bëjnë blerje brenda aplikacionit. Teknikat tona të fitimit të parave po azhurnohen vazhdimisht për ta bërë platformën më të dobishme për transmetuesit. Ne i lejojmë përdoruesit të vendosin se për cilën përmbajtje duhet të paguajnë. Si rezultat, ne kemi një ekosistem të shëndetshëm "kërkesë për përmbajtje" të shoqëruar nga një platformë e fortë softuerike.

Biseda dhe thirrje private

Përdoruesit paguajnë për të hyrë në bisedën me tekst me transmetuesit nëse nuk duan të kenë një bisedë cam2cam. Thirrjet private mundësojnë lidhje me kamerën në internet dhe paguhen për çdo minutë.

Paguaj për monetization në shikim

Ju jeni në gjendje të fitoni një të ardhur pasive me një përmbajtje të publikuar nga transmetuesit tuaj. Të gjitha klipet dhe fotot ju sjell para, sa herë që shikohen.

Shfaqje live interaktive

Streamdo transmetim i drejtpërdrejtë ka një skenar dhe një numër aktivitetesh të lidhura për t'u realizuar nga një transmetues.

Donacionet dhe dhuratat

Shikuesit priren të falënderojnë transmetuesit për përmbajtjen e tyre duke u dërguar atyre stimuj monetarë.

Siguria në nivel ndërmarrjeje

Qëndro anonim

Mbajini të dhënat tuaja private me cilësimet tona të sigurisë. Informacioni personal i transmetuesit nuk do të rrezikohet.

Bllok vendi

Përdoruesit ose vendet e veçanta të listës së zezë për të parandaluar vëmendjen e padëshiruar.

Fatura e shpejte

Tërhiqni të ardhurat tuaja duke bërë një transferim bankar ose duke dërguar paratë tuaja në një kartë krediti ose e-portofol. Ju gjithashtu mund të paguhen në cryptocurrency.

Përdorni shërbimet VISA, Mastercard, Bitcoin, SEPA, Bitsafe ose merrni një faturë për të tërhequr para.

Merreni trafikun ndërkombëtar

Flirtymania përdoret në 251 vende dhe mbështet 12 gjuhë (më shumë gjuhë po vijnë).

Gjuhët e mbështetura:

Anglisht, gjermanisht, frëngjisht, spanjisht, çekisht, rusisht, turqisht, japonisht, hebraisht, arabisht, italisht dhe holandisht.

Përkthimi automatik

E gjithë përmbajtja e shkruar, përfshirë përshkrimet dhe mesazhet, përkthehet automatikisht në gjuhën e përdoruesit. Transmetuesit mund të komunikojnë lehtësisht me përdoruesit pa ditur ndonjë gjuhë të huaj.

Krijo një llogari dhe filloni të bëni para

1.

Regjistrohuni si agjenci (jo më shumë se dy minuta)

2.

Shtoni transmetuesit duke përdorur lidhjen tuaj dhe filloni transmetimin

3.

Ndërtoni një audiencë për të rritur biznesin tuaj në Webcam