Најчесто поставувани прашања за партнерските партнери

Како можам да станам партнер?

Секој може да се приклучи на нашата придружна програма, така што не ви треба покана или посебна сметка. Објавувајте ги личните врски и кодови за разговор на соодветните страници за да започнете да заработувате пари.

Кои линкови учествуваат во програмата?

Секоја лична врска добиена преку апликацијата автоматски учествува во програмата. Дистрибуирајте ги овие врски преку социјални мрежи или вметнете го нашиот код за разговор во страниците на вашиот веб-сајт.

Како да вклучам корисници?

Промовирајте ги поврзаните линкови преку вашата сопствена веб-страница, форуми, страници на заедницата, социјални мрежи, веб-реклами или други ресурси кои произведуваат насочен сообраќај. Користете ги нашите промо-материјали за да создаде привлечни реклами кои ќе привлечат нови гледачи.

Ако ги споделуваме публиките, можете да го вградите разговорот во вашата веб-страница и да заработите пари од секое купување направено од наведените корисници.

Кои земји можам да генерирам сообраќај од?

Ние ја локализиравме апликацијата на 17 јазици за да ви помогнеме да ја зголемите покриеноста и да добиете поголема влечење.

 • Англиски

 • Шпански

 • Француски

 • Германски

 • Норвешки

 • Чешка

 • Грчки

 • Турски

 • Руски

 • Корејски

 • Јапонски

 • Хинди

 • Хебрејски

 • Арапски

 • Курдски

 • Урду

 • Персиски

Како можам да добијам пари?

Сите пари што ги заработувате се пренесуваат на партнерската сметка како монети. Можете да ги промените овие монети со стапка од 6000 монети за $ 1 и потоа да ги повлечете парите.

Како можам да ги повлечам средствата?

Во моментов прифаќаме барања за повлекување на битценови паричници или Yandex.Money.

Забележете дека Yandex моментално не прифаќа трансфери во Украина.

Која е минималната сума за повлекување и колку често можам да испраќам барања?

Минималниот износ на повлекување е 30 американски долари, а можете да го побарате во секое време.

Колку трае трансферот?

Обично трае 1-2 дена. Ако не ги добиете средствата во рок од 5 дена, контактирајте го нашиот тим за техничка поддршка:

support@flirtymania.plus

Како да креирате паричник од Биткоин?

За да креирате Биткоин Паричник и да ги повлечете парите од банкомат, потпишете се на една од следните веб-страници: wirexapp.com, coinsbank.com, bitpay.com

Кои надоместоци ги собирам преку програмата?

Willе добиете 30% комерција на сите монети купени од здружени корисници и 10% од приходите остварени од здружени радиодифузери и партнери.