FAQ për partnerët e programit filial

Si mund të bëhem partner?

Të gjithë mund të bashkohen me programin e bashkëpunëtorëve tanë, kështu që nuk keni nevojë për një ftesë ose një llogari të veçantë. Postoni lidhjet tuaja personale dhe kodet e bisedës në faqet përkatëse për të filluar të fitoni para.

Cilat lidhje marrin pjesë në program?

Çdo lidhje personale e marrë nëpërmjet aplikacionit automatikisht merr pjesë në program. Shpërndani këto lidhje nëpërmjet rrjeteve sociale ose futni kodin tonë të bisedës në faqet tuaja të internetit.

Si mund të përfshij përdoruesit?

Nxitja e lidhjeve filiale përmes faqeve tuaja të internetit, forumeve, faqeve të komunitetit, rrjeteve sociale, reklamave të internetit ose ndonjë burimi tjetër që prodhon trafikun e synuar. Përdorni materialet tona promovuese për të krijuar reklama tërheqëse që tërheqin shikues të rinj.

Nëse e ndajmë audiencat, mund ta fusësh chatin tënd në faqen tënde dhe fitojmë para nga çdo blerje e bërë nga përdoruesit e referuar.

Cilat vende mund të krijoj trafikun?

Ne kemi lokalizuar aplikacionin në 17 gjuhë për t'ju ndihmuar të rritni mbulimin dhe të merrni më shumë tërheqje.

 • anglisht

 • Spanjisht

 • frëngjisht

 • gjermanisht

 • norvegjez

 • çek

 • grek

 • turk

 • rusisht

 • korean

 • japonez

 • Hindi

 • hebraik

 • arab

 • kurd

 • Urdu

 • persisht

Si mund të marr paratë e mia?

Të gjitha paratë që fitoni transferohen në llogarinë partnere si monedha. Ju mund të ndryshoni këto monedha në një normë prej 6000 monedha për $ 1 dhe pastaj tërheqni paratë.

Si mund të tërheq fonde?

Aktualisht po pranojmë kërkesat e tërheqjes për kuletat Bitcoin ose Yandex.Money.

Ju lutem vini re se Yandex aktualisht nuk është duke pranuar transferta në Ukrainë.

Cila është shuma minimale e tërheqjes dhe sa shpesh mund të dërgoj kërkesa?

Shuma minimale e tërheqjes është 10 dollarë, dhe ju mund ta kërkoni atë në çdo kohë.

Sa kohë merr transferimi?

Zakonisht zgjat 1-2 ditë. Nëse nuk merrni fondet tuaja brenda 5 ditëve, kontaktoni me ekipin tonë të mbështetjes teknike:

support@flirtymania.plus

Si mund të krijoni një portofol të Bitcoin?

Për të krijuar një portofol Bitcoin dhe për të tërhequr para nga një ATM, regjistrohuni në një nga faqet e internetit të mëposhtme: wirexapp.com, coinsbank.com, bitpay.com

Çfarë tarifash do të grumbulloj përmes programit?

Do të merrni një komision 30% në të gjitha monedhat e blera nga përdoruesit e lidhur dhe 10% të të ardhurave të krijuara nga transmetuesit dhe partnerët e lidhur.