Направете сообраќај за вас!

Flirtymania видео разговор affiliate програма за веб-администратори и редовни корисници. Сите потребни алатки. Нема посредници.

Flirtymania Plus е популарна еротска видео разговор

Ние ангажираме активни радиодифузери кои сакаат да заработат пари. Доведете ни го вашиот сообраќај и ние ќе го претвориме со употреба на пошта, попусти и висококвалитетна содржина.

Користете го типот на сообраќај. Flirtymania Plus работи постојано во прелистувачи, на мобилни уреди и десктоп компјутери

7 години

на пазарот

3000

корисници секојдневно

10 долари

просечен приход од 1 олово

200 $ +

месечно од 1 ангажиран вебмастерот или радиодифузер

Начини на монетизација и платени функции

Ние тестираме нови механика и го подобруваме квалитетот на услугите за да го зголемиме бројот на корисниците на плаќање и вашиот приход.

Интерактивна

Девојките држат тематски струи и вршат активности за кои гледачите плаќаат.

Потоци и разговори

На гледачот плаќа за платен проток и разговор во приватна соба однапред и фиксната сума е отпишана секоја минута

Платена содржина

Девојките можат да ги споделат своите лични фотографии и видеа. Гледачите плаќаат за одредена сума за секој платен поглед

{{alt_become_partner_image}}

Како да заработите пари тука

Интересирајте се од секое плаќање на ангажирани корисници или од приходите на поканети радиодифузери и партнери.

Филијалата програма работи според системот на упатување линкови. За да ја примите вашата врска, ископирајте ја на вашата табла.

30%

од референтните исплати без временски ограничувања

10%

од приходот на радиодифузер или вебмастерот

Интересот се добива во монети, внатрешната валута на нашиот видео разговор, по девизниот курс $ 1 = 6000 монети.

{{alt_withdrawal_partner_image}}

Лесно се повлекува

Едноставно регистрирајте се на ePayments, Bitcoin или Yandex Wallet и добивате пари во секое време - дури и секој ден.

Исплата без налози. Вие добивате 100% приход, а Flirtymania Plus ги зема сите ризици.

{{alt_withdrawal_partner_image}}

Широк функционален

Ние се обидуваме да ги прошириме и подобриме функциите во нашиот разговор, така што и обичниот корисник и напредниот вебмастерот ќе бидат задоволни со работата во неа.

Поддржува 17 јазици

Flirtymania Plus нуди широк избор на земји за промоција. Апликацијата ги поддржува популарните јазици на светот, вклучувајќи ги и германските, француските и шпанските. Егзотични јазици како арапски, чешки или хебрејски се исто така достапни.

Вграден автоматски преведувач

Автоматскиот превод ја исклучува потребата од користење на трети лица ресурси и овозможува комбинирање на сообраќајот од различни земји.

Работи на било кој уред

Овој видео-разговор функционира во секој прелистувач и е оптимизиран за сите уреди: компјутер, лаптопи, паметни телефони и таблети.

ИД за следење на Google Анализа

Може да се изгради во вашиот сопствен СЛЕДЕЦ за следење на Google Анализа за да добиете информации за конверзии и купувања за референции.

Креирајте онлајн видео разговор

Можете да креирате свој видео разговор и да го изградите во веб-страницата без да го именувате брендот. Оцени го со 12+, 14+, 16+ или 18+.

Дополнителната реклама ќе го зголеми приливот на корисник и вашата награда за упатување.

Преглед на рецензии и статии за Flirtymania Plus

Ние сметаме објавување на сите сајтови со соодветни теми и популарни заедници во социјалните мрежи. Ова може да биде преглед на апликација, напис или, на пример, учество во тематски надзор на апликацијата.

Контактирајте со нас и ќе ни биде мило да ја разгледаме вашата понуда:

support@flirtymania.plus

Со професионален сајт и банер дизајн може да го зголеми вашиот CTR и да заработи многу повеќе! Само преземете промо-пакет со се што ви треба за работа со affilate програмата.

{{alt_webcam_affiliate_banner_icon}}

Банери

{{alt_webcam_affiliate_screenshots_icon}}

Screenshots

{{alt_webcam_affiliate_logo_icon}}

Логос

{{alt_webcam_affiliate_video_icon}}

Видеа

{{alt_webcam_affiliate_sticker_icon}}

Налепници

Преснирај ги сите

Најчесто поставувани прашања

Кој може да се приклучи на affiliate програмата?

Секој! За тоа не ви е потребна покана или специјална сметка. Само да ги примите вашите лични врски и шифри во соодветниот дел.

Колку пари можам да заработам?

Тоа зависи само од вас! Користете ги сите промотивни методи - преку сајтови, реклами, форуми и социјални мрежи за да ги зголемите вашите резултати.

Колку време трае повлекувањето?

Обично барањето се обработува околу 1-2 дена. Ако е повеќе од 5 дена, контактирајте го нашиот технички тим за поддршка.