Shitet aktet online në Flirtymania Plus

Bëhuni një transmetues, postoni foto dhe klipe nudo në burim dhe fitoni para për secilën pamje.

Jeni paguar për përmbajtjen e lirë dhe të paguar që publikon

Platforma jonë ju ofron dy strategji monetizimi: pagesë dhe përmbajtje falas. E para do të thotë që përmbajtja jote është e bllokuar për përdoruesit derisa të paguajnë për të parë foton e veçantë ose videoklipin. E dyta i lejon përdoruesit të shohin përmbajtjen tënde falas. Megjithatë, do të paguash automatikisht për çdo pamje.

Kombinoje të dyja strategjitë për t'u bërë popullore, për të përmirësuar fitimet tuaja dhe për të përfituar më shumë nga Flirtymania Plus.

250,000

Përdoruesit aktivë mujorë

+ 10%

Rritja e audiencës në muaj

1600 $

Të ardhurat mesatare mujore nga shikimet e përmbajtjes

7

Vitet në biznes

Përdorni transmetimin live për të fituar më shumë

Për të shitur foto nudo në internet, së pari ju duhet një kërkesë. Shkoni drejtpërdrejt dhe gjeneroni një! Filloni një transmetim të drejtpërdrejtë për të ndërtuar një audiencë dhe për të rritur shikueshmërinë.

Transmetoni jetën tuaj të përditshme ose ngjarje të veçanta - zgjidhni çfarë funksionon më së miri. Nëse është mjaft e nxehtë dhe mjaft popullore, transmetimi juaj i drejtpërdrejtë do t'ju sjellë para shtesë për çdo minutë.

hot live show modelcontent-agency-img3

Qëndro i sigurt

content-agency-img4

Mbeten anonim

Ne as kërkojmë dhe as ndajmë të dhënat tuaja personale me palët e treta. Vetëm provoni se jeni tashmë 18 vjeç për të filluar të fitoni me ne.

listë e zezë

Banimi i vendeve dhe rajoneve të veçanta për të parandaluar vëmendjen e padëshiruar.

content-agency-img5

Paratë e gatshme të thjeshta

Tërhiqni para duke përdorur kartën tuaj të kreditit, portofolin elektronik ose një transferim telash.

Përdorni shërbimet VISA, Mastercard, Paypal, Payoneer, Yandex, QIWI, SEPA, Bitsafe ose merrni një faturë për të tërhequr para.

Trafikun monetar monetar

Flirtymania përdoret në 251 vende dhe mbështet 12 gjuhë (më shumë gjuhë po vijnë).

Gjuhët e mbështetura:

Anglisht, gjermanisht, frëngjisht, spanjisht, çekisht, rusisht, turqisht, japonisht, hebraisht, arabisht, italisht dhe holandisht.

Përkthimi automatik

Të gjitha përshkrimet dhe mesazhet e përmbajtjes përkthehen automatikisht në gjuhën e përdoruesit. Ju mund të komunikoni me audiencën tuaj pa dijeninë e gjuhëve të huaja.

stunning model

Krijo një llogari për të shitur aktet online në Flirtymania Plus

1.

Regjistrohu si një transmetues (nuk do të thotë që duhet të shkosh live, është opsionale).

2.

Postoje falas ose mbaj një transmetim të drejtpërdrejtë për të ndërtuar dhe angazhuar audiencën tënde

3.

Shitni aktet tuaja dhe jini të qëndrueshëm (1-3 postime në ditë do të bëni) për të fituar më shumë

Uebfaqja vlerësohet me etiketë RTA. Prindër, lehtë mund të bllokoni hyrjen në këtë sit. Ju lutemi lexoni këtë faqe për më shumë informata.